Bubnová škubačka drůbeže na slepice CIMUKA YL-PL02-C

Kód: BRV-0152
12 499 Kč / ks 10 330 Kč bez DPH
Skladem

Bubnová škubačka na slepice, max. 6kg, doba škubání 15-30 sekund, buben 45 cm, 62ks škubacích prstů, příkon 330W. Pokud hledáte pomocníka, který by ušetřil Váš vzácný čas, máme pro Vás perfektní tip. Unikání škubačka zajišťuje pomocí speciálně rozmístěných škubacích prstů precizní vytrhání každého peří od křídla až po ocas bez poškození kůže. Velice výkonná bubnová škubačka pracující na principu škubání mokrou cestou, dokáže oškubat 1 až 2 slepice za neuvěřitelných 15-30 sekund a přitom je mimořádně úsporná. Patentovaná technologie "ipluck" totiž snižuje tření, díky tomu má škubačka o 50% nižší spotřebu energie než konkurenti na trhu a navíc nedochází k opotřebování součástek a tak nemusíte řešit jejich výměnu. Škubačka je vyrobena z velice kvalitních a odolných plastů, a tak její čištění zabere jen chviličku a bude Vám pomáhat dlouhá léta.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bubnová škubačka drůbeže CIMUKA YL-PL02-C

Škubačka vhodná ke škubání většího množství slepic, funguje na principu škubání peří mokrou cestou. Bubnová škubačka poskytuje kapacitu 1-2 kuřata / délka škubání 15-30 sekund (max. zatíženost 6 kg) - průměr bubnu 45cm. Patentovaná technologie "ipluck" - počet škubacích prstů 62ks, příkon 330W - vysoká úspora energie oproti konkurenci na trhu.


Příprava před škubaním

Před škubáním je nutné drůbež správně spařit viz orientační tabulka níže. Nepřekračujte teplotu a dobu ponoření drůbeže. Delší čas ponoření může způsobit vaření některých částí masa a kůže a to může způsobit při škubání problém. Uvedené časy jsou orientační a doručujeme v průběhu spaření drůbeže ručně kontrolovat možnost snadnosti škubaní peří.

Optimální délka spaření středně velké a velké drůbeže před škubáním 


Jak správně škubat

Nejprve připojte škubačku drůbeže do elektrické energie. Před umístěním drůbeže je nutné škubačku zapnout pomocí vypínače na spodní části škubačky. Šetrným způsobem vložte drůbež do škubačky drůbeže a nechte pracovat. Doba škubání se pohybuje okolo 30 sekund. Během škubání drůbeže oplachujte vnitřek bubnu studenou vodou pro odstranění peří a dalších nečistot z bubnu – zvyšuje se tím účinnost škubaní peří u drůbeže. Jakmile je drůbež oškubána, je třeba škubačku vypnout a drůbež omýt ve studené vodě. Pro další drůbež opět celý proces opakujte viz výše. Po skončení škubání je třeba škubačku důkladně omýt od nečistot. Nikdy nepřetěžujte škubačku vahou vice, než je povolená kapacita zařízení. Pokud zařízení přetížíte, motor se zastaví a musíte snížit hmotnost působící na rotační kotouč.


Technologie „i-pluck“
i-pluck

Vznikla na základě 2letého výzkumu společnosti CIMUKA, která měla za cíl nabídnout svým zákazníkům kvalitní, úsporné, avšak vysoce efektivní řešení při škubání peří u vodní a hrabavé drůbeže. Jako výsledek byla vyvinuta patentovaná technologie „i-pluck“ – využívaná u bubnových škubaček CIMUKA, které jsou v současnosti nabízeny ve více jak 20 zemích světa. Oproti konkurenci využívají technologii přímého pohonu, díky kterému není zapotřebí využití pomocných pásů a řemenic pro přenos výkonu motoru. Nedochází tedy k takovým ztrátám při přenosu a k opotřebení nadbytečných součástek, a tím poskytují jednoduchý a účinný způsob, jak snížit spotřebu energie až o 50 %. K dosažení této úspory přispívá i speciálně vyvinuté rozložení škubacích prstů, které jsou rozmístěny na nejefektivnějších místech rotačního kotouče a ochranného bubnu dle výzkumu. Bubnové škubačky drůbeže CIMUKA s technologii „i-pluck“ jsou vyrobeny z kvalitních, odolných plastů a jsou baleny ke snadné manipulaci a standartní balíkové přepravě. Balení je složeno z jednotlivých dílů, které je třeba dle jednoduchého, obrázkového návodu níže složit pro správnou funkčnost výrobku.


Návod k obsluze ke stažení:
A1 logo PDFBubnová škubačka drůbeže na slepice CIMUKA YL-PL02-C

Videonávod k montáži:

Doplňkové parametry

Kategorie: Bubnové škubačky
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 13.35 kg
Rozměry balení: 48x48x40 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: